ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟

ماندگاری پروتز سینه

اگر به فکر جراحی پروتز سینه هستید، ممکن است به این موضوع فکر کنید که ایمپلنت‌های سینه تا چه زمانی ماندگاری و زیبایی دارند. جراحی پروتز سینه از دهه 60 که برای اولین بار اختراع شد، راه طولانی را پیموده است و جراحان پلاستیک به بیماران توصیه می کردند که هر 10 سال یک بار پروتزهای خود را اصلاح یا به روز کنند، اما دیگر اینطور نیست زیرا ایمپلنت‌های سینه امروزی از مواد بهتر و مطمئن‌تری استفاده می‌کنند که حدود 10 سال بیشتر از مدل‌های قبلی ساخته شده قبل از سال 2000 دوام می‌آورند. اگر در مورد روش‌های بزرگ کردن سینه تحقیق کرده‌اید و کنجکاو هستید که پروتز سینه چه مدت دوام می‌آورد، پس به خواندن ادامه دهید تا در مورد طول عمر پروتزهای سینه و نکاتی در مورد چگونگی طولانی کردن طول عمر پروتزهای سینه بیشتر بدانید.

میانگین طول عمر پروتز سینه

میانگین طول عمر پروتز سینه

پروتزهای سینه امروزی به طور متوسط بین 10 الی 20 سال دوام می‌آورند البته توجه به این نکته مهم است که ایمپلنت سینه تاریخ انقضا یا ماندگاری ندارد بلکه بهتر است تا برای حفظ سلامتی بیمار و زیبایی سینه‌ها پروتزهای سینه را تعویض نمود البته ناگفته نماند که برخی موارد مانند پارگی ایمپلنت‌ها منجر به تعویض زودهنگام آنها می‌شود. FDA پروتزهای سینه را وسیله‌ای مادام العمر نمی‌داند. با این حال، شواهدی وجود دارند که زنان ایمپلنت‌های سینه خود را بیش از 25 سال نگه می‌دارند بنابراین اگر بیمار همچنان از پروتز سینه‌های خود راضی باشد، ایمپلنت‌ها می‌‍توانند برای مدت نامحدودی دوام بیاورند.

ماندگاری انواع پروتز سینه

ماندگاری پروتزها بیشتر به نوع آنها بستگی دارد که عبارتند از:

  • پروتز سالین: پروتزهای سالین یا آب نمکی بافتی مایع مانند دارند و در صورت بروز مشکل در آنها می‌توان با تزریق مجدد آنها را پر نمود.
  • پروتز سیلیکونی: پروتزهای سیلیکونی بر خلاف پروتزهای سالین بافتی جامد دارند و مانند پاستیل هستند که برای تعویض باید بیمار به طور مجدد تحت بیهوشی عمومی قرار بگیرد تا پروتزهای سیلیکونی او را تعویض نمود.

البته ناگفته نماند که این دو نوع پروتز حدود 10 الی 20 سال دوام می‌آورند و در صورت بروز مشکل لازم است تا آنها را تعویض نمود.

علائمی که نشان می دهند پروتزها ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند.

تا زمانی که ایمپلنت‌ها پاره نشوند، خانم‌ها می توانند ایمپلنت‌های خود را تا زمانی که دوست دارند نگه دارند. با این حال، چندین مورد می‌تواند بر طول عمر پروتز سینه تأثیر بگذارد.

انقباض پروتزها

اگر بیمار پس از چندین سال از گذشت جراحی پروتز سینه احساس درد در سینه‌ها، عدم تقارن و سفتی در ناحیه پروتز داشته باشد نشان دهنده این است که پروتزها دچار انقباض شده‌اند که در این حالت نیاز است تا پروتزهای خود را تخلیه نماید یا اقدام به تعویض آنها نماید.

پارگی ایمپلنت‌ها

هر دو ایمپلنت سالین و سیلیکون می‌توانند پاره شوند و باعث باد کردن سینه‌ها شوند. هنگامی که ایمپلنت سالین پاره می‌شود، محلول نمکی بی‌ضرر به طور ایمن جذب بافت سینه می‌شود، اگرچه می‌تواند منجر به کاهش سریع بافت سینه شود. هنگامی که ایمپلنت‌های سیلیکونی پاره می‌شوند، کاهش تورم آن‌ها بلافاصله قابل توجه نیست، اما منجر به احساس سوزش یا گزگز در سینه می‌شود که در این حالن فرد باید فورا به پزشک مراجعه نماید و اقدام به تخلیه پروتزها نماید.

تمایل به تغییر اندازه سینه

برخی از بانوان تمایل دارند که پس از گذشت چندین سال از جراحی پروتز سینه اقدام به کوچکتر یا بزرگتر کردن سینه‌های خود نمایند که در این حالت می‌توانند پروتزهای خود را تعویض نمایند. بنابراین آنها می‌توانند انتخاب کنند که اندازه ایمپلنت را بالا یا پایین ببرند یا ایمپلنت‌های سالین را با سیلیکون جایگزین کنند یا برعکس.

پروتزهای موج دار

گاهی اوقات ایمپلنت‌ها می‌توانند به‌طور مشهودی در زیر پوست موج ‌دار یا چروک شوند. این می‌تواند به دلیل کاهش وزن پس از جراحی، کاهش حجم ایمپلنت‌های سالین یا بافت اسکار باشد.

ناهنجاری ایمپلنت

ایمپلنت‌های سینه می‌توانند به مرور زمان جا به جا شوند و به تدریج از موقعیت دلخواه خود خارج شوند.

تغییرات در بافت پستان

پیری طبیعی، از جمله تغییرات هورمونی مربوط به بارداری و افزایش وزن، می‌تواند باعث افتادگی سینه‌ها و از دست دادن نتایج اولیه خود شود.

روش‌های مراقبتی برای افزایش ماندگاری پروتزهای سینه

روش‌های مراقبتی برای افزایش ماندگاری پروتزهای سینه

  • اولین قدم در افزایش طول عمر ایمپلنت‌ها، پیروی از دستورالعمل‌های جراح و متخصص بعد از عمل جراحی پروتز سینه برای اطمینان از بهبودی سالم است. اگر بیمار دستورالعمل‌های بعد از عمل خود را رعایت نکند، احتمال قوی‌تری وجود دارد که شکل و ظاهر سینه‌ها به‌ درستی خوب نشوند که منجر به جراحی تجدیدنظر زودتر از زمان مورد نیاز می‌شود.
  • در طول بهبودی، ضروری است که بیمار یک سینه بند پس از جراحی بپوشد که تورم و کبودی را از بین ببرد و به تثبیت ایمپلنت‌ها در حین بهبود کمک کند.
  • همچنین مهم است که بیمار تا زمانی که بخیه‌هایش هنوز در حال بهبود است، خود را تحت فشار قرار ندهد. این بدان معناست که در طول دوره نقاهت نباید دست‌هایتان را بالای سرتان ببرید، روی شکم بخوابید یا خیلی شدید ورزش کنید.
  • همچنین لازم است تا  بیمار از انجام رابطه جنسی بعد از پروتز سینه به مدت یک ماه پرهیز نماید تا هیچگونه آسیبی به پروتزهای او وارد نشود.

خلاصه مطلب

انواع مختلف پروترهای سینه حدود 10 الی 20 سال دوام می‌آورند ولی ماندگاری پروتزهای سینه تنها به روش مراقبتی بیمار از آنها بستگی دارد و اگر فردی پس از جراحی از فرم سینه‎های خود راضی نباشد می‌تواند اقدام به تعویض پروتزها نماید.

اشتراک گذاری مطلب

تلگرام
واتساپ
توییتر
امبدینگ لاغری

بخش نظرات و نمره دهی

2 3 رای ها
---> 5 (بیشترین)
Subscribe
Notify of

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات

مقالات مرتبط

زیبایی مگ (مجله زیبایی بانوان) شامل تمامی مطالبی است که برای هر بانوی خاصی الزامی است تا برای سلامت پوست، مو و زیبایی خیره کننده آنها را بخواند. هدف ما گردآوری مطالب روز زیبایی و معرفی بهترین سالن‌های زیبایی، مراکز فروش لوازم آرایش و مراقبت پوستی و … است.