کاشت ناخن یکی از روشهای زیباسازی ناخنها است که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است زیرا همه خانمها تمایل دارند تا دستانی زیبا داشته باشند و ناخنهای آنها در اکثر مواقع زیبا و دارای لاک باشند؛ اما بسیاری از خانمها دارای ناخنهای کوتاه میباشند یا از فرم ناخنهای خود راضی نیستند، بنابراین به کاشت ناخن رومیآورند یا حتی بسیاری از بانوانی که وقت کافی برای رسیدگی به ناخنهای خود را ندارند اقدام به انجام کاشت ناخن میکنند تا برای حدود یک ماه نیازی به سوهان کشیدن و مرتب کردن ناخنهای خود نداشته باشند. بنابراین بازار کاشت ناخن در بین آرایشگران و افرادی که در این زمینه مهارت دارند بسیار داغ است و هر روزه بسیاری از افراد تمایل به آموزش کاشت ناخن دارند تا بتوانند از این طریق کسب درآمد نمایند. اگر قصد آموزش کاشت ناخن را دارید یا میخواهید به تازگی ناخنهای خود را توسط این روش زیبا نمایید پس بدانید که این مقاله برای شما تهیه شده است تا شما را با هر چیزی که در ارتباط با کاشت ناخن است مانند نحوه انجام، انواع مدلها، عوارض، هزینه و … آشنا نماید.
مزایای کاشت ناخن
مزایای کاشت ناخن عبارتند از:
- اصلاح فرم ناخنها
- محکم کننده ناخنها
- زیباسازی ناخنها و دستان
- بلند کردن ناخنها برای مدت طولانی
کاندیدای مناسب کاشت ناخن
معمولا همه افراد میتوانند از روش کاشت ناخن برای زیبایی ناخنها و دستان خود استفاده نمایند اما کاشت ناخن برای افراد زیر بسیار مناسب میباشد:
- ناخنهای کوتاه
- افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند.
- افراد دارای ناخنهای ضعیف و شکننده
- افرادی که فرصت کافی برای رسیدگی به ناخنهای خود ندارند.
اما افرادی که دارای حساسیتهای پوستی هستند یا دارای قارچ ناخن میباشند نباید از روش کاشت ناخن استفاده نمایند.
وسایل لازم برای کاشت ناخن
اگر شما یک آرایشگر هستید یا حتی میخواهید ناخنهایتان را خودتان زیبا نمایید باید بدانید که برای کاشت انواع مدلهای ناخن به یک سری لوازم اولیه نیاز دارید که ما آنها را در زیر برای شما لیست کردهایم.
وسایل لازم برای طراحی ناخن | وسایل لازم برای مواد اولیه کاشت ناخن |
اکلیل | قالب کاشت |
نگین | انواع قلم مناسب برای همه مواد (شامل قلمهای تخت، گرد و …) |
فویل | سوهان دستی |
دستگاه ایر براش | سوهان برقی |
ژل مخصوص طراحی | دستگاه UV |
قلمهای لازم برای طراحی | عقب زن |
فرم دهنده | |
روغن کوتیکول | |
ضد قارچ ناخن |
روش انجام کاشت ناخن
کاشت ناخن یک روش کلی دارد که نحوه انجام آن معمولا در تمام مدلهای کاشت ناخن آن یکسان است. برای انجام کاشت ناخن تنها کافی است تا مراحل زیر را طی نمایید.
-
پاک کردن سطح ناخن
برخی از بانوان با ناخنهای معمولی خود به سالن زیبایی یا فرد متخصص مراجعه میکنند اما ناخنهای برخی دیگر از بانوان از پیش دارای کاشت ناخن یا مواد ژلیش ناخن است. باید این مورد را بدانید که اولین کار برای کاشت ناخن این است که سطح ناخن را پاک کنید بنابراین اگر ناخنهای فرد طبیعی و کوتاه بود با یک پد الکلی سطح بر روی ناخنهای او بکشید تا چربی سطح ناخنها پاک شود اما اگر ناخنهای فرد دارای مواد کاشت بود باید ابتدا با استفاده از سوهان برقی، مواد کاشت و ژلیش ناخن را به آرامی از روی ناخنهای او بردارید سپس با یک پد الکلی سطح ناخن را تمیز نمایید. این نکته را فراموش نکنید که اگر تمامی مواد کاشت را به خوبی از روی ناخن برندارید ممکن است مواد کاشت بعدی که شما قرار است آن را انجام دهید به خوبی بر روی سطح ناخن نچسبند.
-
مانیکور ناخنها
مانیکور، ناخنها را برای کاشت آماده میکند. در این مرحله لازم است تا روش مانیکور خشک را به کار بگیرید؛ بنابراین در ابتدا با استفاده از عقب زن پوستهای اطراف ناخن که به اصطلاح کوتیکول ناخن نام دارند را عقب بزنید تا در طی روند کاشت ناخن مزاحمت ایجاد نکنند. در هنگام عقب زنی کوتیکولها به این مورد دقت نمایید تا به آنها آسیب وارد نکنید بلکه آنها را به آرامی عقب بزنید زیرا کوتیکولها مسئول حفاظت از ناخنهای شما در برابر آسیبهای محیطی و میکروبها هستند و آسیب رساندن به آنها میتواند باعث درد ناخنها و دیگر عوارض جانبی گردد. بهتر است تا از یک روغن کوتیکول استفاده نمایید تا بافت دور ناخنهای شما نرم شوند تا در هنگام عقب زنی آنها فرد احساس درد نکند.
در کنارههای ناخن برخی از افراد پوستههای اضافی به علت کمبود برخی ویتامینها وجود دارند که اگر زیباجوی شما جزو این دسته از افراد بود بهتر است تا پس از عقب زنی کوتیکولها، با استفاده از یک ناخنگیر پوستههای اضافی را به آرامی بگیرید.
-
سوهان کشیدن
در این مرحله لازم است تا ناخنها را بوسیله سوهان دستی مرتب نمایید و فرم ناخنها را با توجه به فرم دلخواه فرد (گرد، مربعی و …) شکل دهید. سپس با استفاده از سوهان برقی، سطح روی ناخنها را کمی خراش دهید تا مواد کاشت ناخن به راحتی بر روی سطح ناخن بچسبند.
-
استفاده از ضد قارچ
موادی که برای کاشت ناخن به کار میروند شیمیایی هستند و بسیاری از افراد ممکن است به این مواد آلرژِی داشته باشند، بنابراین لازم است حتما از یک ضدقارچ بعد از سوهان کشی استفاده نمایید و بر روی تمامی ناخنها محلول ضد قارچ که گاهی شبیه به یک لاک است را بزنید.
-
قالب ناخن
برخی از افراد داری ناخنهای کوتاه و کوچک هستند و رشد ناخنهای آنها خوب نیست که بتوان به سرعت به سراغ موادگذاری رفت بنابراین لازم است تا آرایشگر با فرد متخصص باتوجه به فرم ناخنی که انتخاب کرده است یک قالب برای ناخن او انتخاب نماید و قالب را بر روی ناخن قرار دهد و آن را با چسب مخصوص پر نماید و قالب را کمی بر روی ناخن فشار دهد تا به خوبی به صدف ناخن بچسبد و پس از مدتی جدا نشود.
-
قرار دادن مواد کاشت بر روی ناخن
مواد کاشت ترکیبی از پودر، چسب و … هستند که متخصص با توجه به نوع مواد و نحوه کاشت آنها را با یکدیگر مخلوط مینماید و بر روی ناخن یا قالبی که در مرحله قبل بر روی ناخنها قرار داده شده است میگذارد؛ سپس با استفاده از قلمهای مخصوص، مواد کاشت را بر روی ناخن فیکس مینماید و سپس زیباجو دستان خود را درون دستگاه UV قرار میدهد تا مواد کاشت به خوبی خشک شوند و بر روی ناخن سفت شوند تا پس از مدتی جدا نشوند.
-
رفع ناهمواریها
در این مرحله لازم است تا فرد متخصص ناهمواریهایی که در اثر مواد کاشت بر روی ناخنها ایجاد شده است را توسط سوهان برقی رفع نماید و مواد را مسطح نماید.
-
انتخاب رنگ لاک
در این مرحله لازم است تا فرد زیباجو رنگ لاک خود را انتخاب نماید تا متخصص بر روی مواد کاشت آنها را اجرا نماید. معمولا لاکهایی که بر روی مواد کاشت گذاشته میشوند لاک معمولی نیستند بلکه لاک ژل یا ژلیش ناخن هستند.
-
طراحی و دیزاین
این مرحله، آخرین مرحله در انجام کاشت ناخن است. زیباجو طراح دلخواه خود را انتخاب مینماید و فرد متخصص باتوجه به مهارت خود طرح انتخابی را بر روی ناخنها پیاده سازی مینماید.
انواع روشهای کاشت ناخن
کاشت ناخن روشهای متفاوتی دارد اما معمولا روشی که در بالا ذکر شد برای همه روشهای کاشت ناخن یکسان هستند. روشهای کاشت ناخن عبارتند از:
- کاشت ناخن پودری
- کاشت ناخن پلی ژل
- کاشت ناخن قالبی
- کاشت ناخن با فرمر
- کاشت ناخن اکریلیک
انواع مدلهای کاشت ناخن
ماندگاری کاشت ناخن
کاشت ناخن ماندگاری بالایی دارد و برای مدت حداقل سه الی چهار هفته بر روی ناخنهای شما میماند اما بهتر است تا پس از این مدت برای ترمیم کاشت ناخن به آرایشگر یا متخصص مراجعه نمایید.
عوارض کاشت ناخن چیست؟
هر روش زیبایی در کنار مزایایی که دارد، دارای عوارض جانبی نیز میباشد. کاشت ناخن نیز از این قاعده مستثنی نیست و دارای عوارض جانبی میباشد. عوارض کاشت ناخن عبارتند از:
- تغییر رنگ ناخنها
- آسیب به صدف ناخن
- عفونتهای قارچی
- بیماریهای ویروسی
- آلرژِی به مواد شیمیایی کاشت ناخن
اگر اولین دفعهای میباشد که میخواهید از کاشت ناخن برای زیبایی ناخنهای خود استفاده نمایید، بهتر است تا برای پیشگیری از عوارض بالا کاشت ناخن را برای یک ناخن خود اجرا نمایید و پس از گذشت دو هفته اقدام به کاشت همه ناخنهای خود نمایید.
هزینه کاشت ناخن
هنگامی که قصد کاشت ناخن را دارید و به سالنهای زیبایی بسیاری مراجعه میکنید ممکن است با قیمتهای متفاوتی مواجه شوید. اما باید بدانید که هزینه کاشت ناخن ثابت نیست و به عواملی همچون محل سالن زیبایی، مهارت متخصص، نوع طراحی ناخن و … بستگی دارد.
سوالات متداول
آیا ترمیم و برداشتن کاشت ناخن درد دارد؟
برداشتن کاشت ناخن توسط سوهان برقی انجام میشود اما اگر فردی که اقدام به برداشتن کاشت ناخنهای شما میکند دارای تجربه بالایی باشد، میتواند به آرامی و بدون اینکه شما کمترین دردی را حس نمایید این کار را انجام دهد در غیر اینصورت ممکن است آسیب جدی به صدف ناخنهای شما وارد شود.
اگر به عوارض کاشت ناخن دچار شدم چه کنم؟
اگر به عوارض کاشت ناخن مانند عفونت قارچی دچار شدید سریعا به یک متخصص پوست مراجعه نمایید.
چه افرادی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟
افرادی که دارای حساسیتهای پوستی هستند و سیستم بدنی ضعیفی دارند نباید از روش کاشت ناخن استفاده نمایند زیرا آنها مستعد عوارض کاشت ناخن میباشند.
آیا افراد باردار میتوانند از روش کاشت ناخن استفاده نمایند؟
اگر قبل از دوره بارداری خود از کاشت ناخن استفاده کردهاید و دچار آلرژِی و حساسیت پوستی و عفونی نشدید میتوانید از این روش در دوره بارداری خود نیز استفاده نمایید زیرا کاشت ناخن هیچگونه عوارض جانبی برای افراد باردار ندارد.